Slideshow image <h2>Λάζης Κωνσταντίνος</h2><p>Ενοικιάσεις Κάδων</p> <h2>Λάζης Κωνσταντίνος</h2><p>Ενοικιάσεις Κάδων</p> <h2>Λάζης Κωνσταντίνος</h2><p>Ενοικιάσεις Κάδων</p> <h2>Λάζης Κωνσταντίνος</h2><p>Ενοικιάσεις Κάδων</p>
Previous Next
Ανακύκλωση Οικοδομικών Υλικών

Λάζης Κωνσταντίνος
Ενοικιάσεις Κάδων - Αποχιονισμοί

 

Ανακύκλωση Οικοδομικών Υλικών


Όλα τα οικοδομικά υλικά μπορούν σήμερα να ανακυκλωθούν! Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε την Ανακύκλωση Δομικών Υλικών και τη διοχέτευσή τους ξανά στην αγορά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν και τη χρήση τους:

  • Το χώμα και η άργιλος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για υγιή ανάπλαση λατομείων, αποκατάσταση ΧΥΤΑ, χωματουργικά έργα και έργα οδοποιίας.
  • Από παλιά πλαστικά μπορούμε να φτιάξουμε προϊόντα πλαστικής ξυλείας, διαχωριστικά αυτοκινητοδρόμων, κώνους ρύθμισης κυκλοφορίας.
  • Ανακυκλώνοντας το γυαλί μπορούμε να φτιάξουμε ίνες γυαλιού για νέα θερμομονωτικά και ηχομονωτικά φύλλα, κεραμικά πλακάκια με επιπλέον γυαλάδα, ακόμη και άσφαλτο!
  • Από αλουμίνιο, χάλυβα και άλλα μέταλλα μπορούμε να παράξουμε νέο αλουμίνιο και νέο σιδηρό οπλισμό.
  • Από το σκυρόδεμα μπορούμε να φτιάξουμε νέα αδρανή υλικά, βάση ασφαλτικού τάπητα, υλικά επίχωσης, υλικά για πεζοδρόμια.
  • Ανακυκλώνοντας τούβλα και κεραμικά μπορούμε να παράξουμε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας, να καλύψουμε λάκκους από έργα για δίκτυα κοινής ωφέλειας, να φτιάξουμε νέα τούβλα, ακόμα και άμμο για χωμάτινα τερέν ή υπόστρωμα για φυτά.


Διαθέτουμε όλες τις απαιτούμενες άδειες, Εφαρμόζουμε την κατάλληλη διαδικασία επιλογής διαχωρισμού ανακυκλώσιμων υλικών.

Κάνετε όποια εργασία θέλετε, ανακαίνισης ή οικοδομής, χωρίς να σκέπτεστε τον όγκο των μπάζων, σε όποιο ύψος και μέγεθος και να βρίσκεται.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας.

 


Στοιχεία Επικοινωνιας
Τηλ.-Fax:
210 2445643 | Κιν. 693 6837303
Email: lazis49@gmail.com